Publiek bij Van Gils & Gasten

Terug

Hallo,

Zin om eens een echte televisieopname bij te wonen ? Bovendien kan je een centje bijverdienen met je club of vereniging …
In de talkshow Van Gils & Gasten ontvangt Lieven Van Gils bekende en minder bekende mensen die hij ook thuis zou ontvangen. Samen met hen praat hij over wat er op dat moment in Vlaanderen en de wereld leeft.

Binnenkort starten onze opnames weer! Hiervoor zijn we nog op zoek naar grotere groepen enthousiast publiek.

De enige voorwaarde is dat je een groep van minstens 20 jongeren vormt van 16 jaar of ouder. Hiervoor krijgen jullie een vergoeding van 150 euro.

Interesse? Schrijf je dan snel in via vangils@een.be of tine.tubbax@vrt.be met vermelding van het aantal personen en de datum (of data) waarop je wenst te komen, plus een gsmnummer en mailadres waarop we jullie kunnen bereiken. Graag willen we benadrukken dat eens jullie zijn ingeschreven, we écht rekenen op jullie komst.

Wanneer?
Elke maandag tot en met donderdag vanaf maandag 4 september tot en met donderdag 7 december. We verwachten je dan om 18u30 aan de VRT (A.Reyerslaan 52 – 1043 Brussel). Het einde is meestal voorzien rond 20u45

Tot binnenkort?

Groetjes,
Het VAN GILS-team