Hebben jullie al gehoord over de International Summer School Sustainable Managemen

Terug

Hebben jullie al gehoord over de International Summer School Sustainable Management, het nieuwe keuzevak van het studiegebied Bedrijfskunde? Na het succes van de eerste editie in 2016, besloten we de Summer School opnieuw te organiseren. Deze keer met een nog internationaler karakter. Deze tiendaagse intensieve training (5 dagen verplichte aanwezigheid, 5 dagen blended learning) brengt deelnemers uit de privé, ngo’s en studenten samen om hun duurzaam denken en handelen te stimuleren. Een gevarieerde mix van groepswerk, projectwerk, gastlezingen door experts, bedrijfsbezoeken en sociale activiteiten vormen de ingrediënten van een boeiende cursus. Welke voordelen zijn er aan verbonden voor jou als student?

  • De unieke combinatie privé – ngo geeft je de kans de duurzaamheidsproblematiek vanuit een andere, bedrijfsgerichte insteek te leren kennen.
  • Je wordt gestimuleerd om intensief samen te werken met deelnemers uit het werkveld.
  • De business cases zijn real life situaties. Door de bedrijfsbezoeken krijg je nog meer voeling met de praktijk. Bovendien krijg je feedback van de ondernemers zelf.
  • Je kan dit vak opnemen als keuzevak voor 3 studiepunten. Bij succesvolle afronding en evaluatie van de International Summer School Sustainable Management ontvang je eveneens een certificaat.
  • De voertaal is Engels. Je krijgt er bijgevolg een kort maar krachtig taalbad bovenop.

Interesse? Solliciteer voor 30 juni via onze inschrijvingstool: https://goo.gl/forms/QUw4VIWdwJa02TUo2​. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

Volg zeker onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/SummerSchoolSustainableManagement/

Kostprijs: Studenten genieten van een studententarief, waardoor zij slechts 150€ (inclusief gastlezingen, transport tijdens de activiteiten, lunches en 1 diner) inschrijvingsgeld betalen, i.p.v. de oorspronkelijke 300€.