Vastgoed via Afstandsonderwijs

Terug

Startmoment

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling, de uurregeling, het opleidingsprogramma en kan je kennismaken met de campus.

We verwachten je op dinsdag 3 oktober 2017 om 16u30 voor het startmoment.

Een gedetailleerde planning en het programma worden tijdig via Toledo (elektronisch leerplatform) gecommuniceerd.

Start academiejaar

Maandag 25 september 2017 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Terugkommomenten

In de loop van de semesters worden een aantal contactmomenten (meestal op een dinsdagavond) georganiseerd, waarvan de detailplanningen (data, uurregeling en vakken die aan bod komen) via Toledo gecommuniceerd worden.

Aankoop Schriftelijk Studiemateriaal

Het schriftelijk studiemateriaal (cursussen en handboeken) moet je online bestellen bij Standaard Boekhandel. Op de dag van het startmoment bestaat de mogelijkheid om tijdig besteld materiaal af te halen en te betalen in de sportzaal. Als HAO student kan je bij het bestellen eventueel kiezen om je pakket te laten opsturen.

Meer info hierover vind je hier.

Campusinfo

Meer specifieke info over de campus zoals:

  • bereikbaarheid van de campus
  • te contacteren diensten op de campus
  • gebruik en werking campuspas
  • kopiëren op de campus
  • openingsuren afdrukdienst
  • uurregeling van de lessen

vind je hier terug.