Verpleegkunde - Campus Dirk Martens

Terug

Zomercursus

Onder het motto “Goed begonnen is half gewonnen” organiseren we op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 september 2017, telkens van 14-17u, vrijblijvend een zomercursus chemie.
De cursus zelf is gratis, het cursusmateriaal kan aan het onthaal van de campus via bancontact aangekocht worden voor de prijs van € 3,95.

Graag inschrijven voor woensdag 13 september 2017 via e-mail aan het opleidingshoofd mevr. Van Droogenbroeck via lieselot.vandroogenbroeck@odisee.be en het studiegebiedsecretariaat gezondheidszorg via StuGZ-SEC-MED-DM@odisee.be.

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling.

 • Studenten 1VE worden op vrijdag 22 september 2017 verwacht voor de introductiedag.
  We verwelkomen je graag op de campus vanaf 8u30. Vanaf het onthaal zal er bewegwijzering worden voorzien, zodat je op de juiste plek geraakt. We gaan stipt om 9u00 van start. We bieden je graag ’s middags een broodje aan en eindigen die dag ten laatste om 18u00. 
  Het exacte programma zal via de website worden gepubliceerd: www.odisee.be.
   
 • Studenten 2VE en 3VE worden eveneens op vrijdag 22 september 2017 verwacht. We treffen mekaar op onze derde verdieping.
  Het exacte programma van die dag zal via Toledo worden gepubliceerd.

Start academiejaar

Maandag 25 september 2017 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Het lessenrooster dien je wekelijks te raadplegen op toledo: https://student.odisee.be/toledo

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Schriftelijk studiemateriaal

De verkoop van het schriftelijk studiemateriaal (boeken en cursussen) gebeurt op vrijdag 22 september 2017. Gelieve een bankkaart mee te brengen aangezien alle betalingen via bancontact verlopen.

Tweedehandsboekenverkoop

Er wordt ook een tweedehandsboekenverkoop via volgende website georganiseerd: http://stubooks.stumarkt.be/.

Bescherm- en werkkledij

De aankoop van bescherm- en werkkledij verloopt via de webshop www.atworkshop.be/odisee. Dit kan je thuis doen of tijdens de pasmomenten op de campus.
Meer info volgt later.

Campusinfo

Meer specifieke info over de campus zoals:

 • bereikbaarheid van de campus
 • te contacteren diensten op de campus
 • gebruik en werking campuspas
 • kopiëren op de campus
 • openingsuren afdrukdienst
 • uurregeling van de lessen

vind je hier terug.