Kleuteronderwijs - Campus Dirk Martens

Terug

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling, de uurregeling, het opleidingsprogramma en kan je kennismaken met de campus.

We verwachten je op de kennismakingsdagen, woensdag 20 en donderdag 21 september 2017. We voorzien een programma waarbij je kan kennismaken met de campus, de docenten, de medestudenten, de uurregeling en het opleidingsprogramma. We verwachten je woensdag om 8u30 en eindigen die dag rond 16u00. Je ontvangt dan ook het programma voor donderdag 21 september 2017.

Start academiejaar

Maandag 25 september 2017 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Wijzigen klasgroep

Indien je met een medestudent in dezelfde klas zou willen zitten, kan je vóór 11 september 2017 een mail sturen naar sarah.timmermans@odisee.be met als onderwerp: samen in klas + studierichting. Gelieve aan te geven waarom je in dezelfde klas wenst te zitten. Graag duidelijk jouw naam en de naam én voornaam van je medestudent(en) in je mail te vermelden. Mails die later toekomen, worden niet meer behandeld.

Studiemateriaal

De handleiding voor het bestellen van nieuwe handboeken en cursussen kan je bestellen via volgende link: http://student.odisee.be/nl/cursussen.

Tweedehands boeken

Oud-studenten kunnen boeken te koop aanbieden op het elektronisch prikbord. Nieuwe studenten kunnen er, als ze dat willen, de contactgegevens van de aanbieders vinden. Klik hiervoor op deze link: http://nl.padlet.com/BAKOCDM/boekenverkoop

Extra kosten

Elke student ontvangt gedurende het academiejaar rekeningen voor leeruitstappen e.a. klassikale kosten. Deze rekeningen worden via overschrijving vereffend.

Campusinfo

Meer specifieke info over de campus zoals:

  • bereikbaarheid van de campus
  • te contacteren diensten op de campus
  • gebruik en werking campuspas
  • kopiëren op de campus
  • openingsuren afdrukdienst
  • uurregeling van de lessen

vind je hier terug.