Biomedische laboratoriumtechnologie

Terug

Instapbegeleiding

Instapcursus chemie

Heb je in het secundair onderwijs een minder wetenschappelijke opleiding gevolgd? Dan kun je je kennis bijschaven in de instapcursus chemie. De cursus loopt van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september 2017, van 8u45 tot 12u30.

Instapcursus wiskunde

Heb je in het secundair onderwijs 3 uur wiskunde gehad of minder?
Dan kun je je kennis bijschaven in de instapcursus. We maken voornamelijk oefeningen. Je krijgt ook gratis de brochure ‘Wiskunde voor wetenschappen’. De cursus loopt van maandag 11 september tot en met vrijdag 15 september 2017, van 8u45 tot 12u30.

Labovaardigheden

Wil je je labovaardigheden oefenen, dat kan dinsdag 5 september en woensdag 6 september 2017 van 13u30 tot 16u30.  Omdat we de oefengroepjes qua grootte beperkt willen houden kunnen deze labovaardigheden eventueel nogmaals ingericht op donderdag 7 en vrijdag 8 september van 13u30 tot 16u30.

Ontdek hier het volledige programma.
De cursussen gaan door op de Technologiecampus Gent .
De kostprijs voor de cursus wiskunde bedraagt 25 euro, voor chemie 25 euro en voor labovaardigheden 10 euro.

Interesse in één of beide instapcursus(sen)?
Schrijf je in via.http://instapcursussentcg.odisee.be/.

Onthaaldagen

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldagen. Deze onthaaldagen zijn een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling.

Nieuwe studenten

De onthaaldag voor nieuwe studenten is een absolute must en gaat door op woensdag 20 september van 9u30 tot 15u30.
Je krijgt info over je individueel studieprogramma (ISP)-dossier, lessenrooster, labogroepen en je kan ook je cursussen, labojas en benodigdheden voor het labo aankopen. Daarnaast kan je ook meteen op een leuke manier kennis maken met de studenten uit jouw labogroep en met enkele studentcoaches uit onze opleiding. Wij kijken alvast uit naar deze ontmoeting!

Herinschrijvers

De onthaaldag voor herinschrijvers gaat door op vrijdag 22 september van 13u tot 15u.
Elke student wordt er verwacht. Je krijgt info over je ISP-dossier, lessenrooster, labogroepen en je kan ook je cursussen aankopen.  Daarnaast wordt het rolmodel-project en ambassadeursschap toegelicht..

Start academiejaar

Maandag 25 september 2017 wordt het academiejaar officieel geopend en starten de lessen.

Klasgroepen en groepstoewijzing

Een toelichting over klasgroepen, de klasgroeptoewijzing, uurroosters van een klasgroep vind je hier.

Wijzigen klasgroep

De samenstelling van de groepen gebeurt automatisch. Wanneer er een gemotiveerde reden is om van klasgroep te veranderen zal je dit kunnen aanvragen op het studiegebiedssecretariaat via het formulier ‘klasgroep wijziging’.

Bescherm- en werkkledij

De aankoop van bescherm- en werkkledij verloopt via de webshop www.atworkshop.be/odisee. Dit kan je thuis doen of tijdens de pasmomenten op de campus.
Meer info volgt later.