Aankoop cursussen en handboeken - campus Brussel

Terug

Het studiemateriaal (handboeken, cursussen en andere) wordt verdeeld via de ‘Student Shop’ van Standaard Boekhandel.

Om studiemateriaal aan te kopen in campus Brussel, heb je de keuze tussen 2 opties:

1  ONLINE BESTELLEN

Om wachtrijen bij de start van het academiejaar te vermijden, kan je vanaf 4 september e.k. een online bestelling plaatsen en beveiligd online betalen en daarna langs gaan bij de cursusdienst om jouw persoonlijk pakket op naam af te halen.

Als je jouw bestelling tijdig ingeeft (uiterlijk op 12 september e.k.), is jouw pakket op naam beschikbaar in de lounge (de openingsuren van de lounge vind je hiervanaf maandag 18 september e.k.  Je kan het afhalen van jouw pakket op naam eventueel combineren met de onthaalactiviteiten van jouw opleiding.

Bestellingen die niet tijdig online worden doorgegeven (bestelling na 12 september e.k.) of die niet meer tijdig afgewerkt kunnen worden, kan je komen afhalen in de lounge (de openingsuren van de lounge vind je hier) nadat je een mail van Standaard Boekhandel hebt ontvangen met de melding dat jouw persoonlijk pakket klaar is​.

De handleiding voor een Odisee-student om een online bestelling te plaatsen vind je hier.
De handleiding voor een KULeuven-student om een online bestelling te plaatsen vind je hier.
 

 

2  RECHTSTREEKSE AANKOOP IN DE STUDENT SHOP

Indien je liever cash of met Bancontact betaalt, kan je vanaf 4 september e.k. het studiemateriaal van jouw opleiding raadplegen en een persoonlijk bestelformulier opmaken en printen in de bestelmodule van Standaard Boekhandel.

Om studiemateriaal te kunnen aankopen, is het noodzakelijk om een print van jouw persoonlijk bestelformulier mee te nemen als je langs gaat bij de Student Shop tijdens de campusverkoop van jouw opleiding bij de start van het academiejaar.

Om een vlotte dienstverlening te kunnen garanderen is het noodzakelijk dat elke student de uren van die campusverkoop respecteert (opgelet: verschillende openingsuren voor de professionele en academische opleidingen!). Vanaf maandag 2 oktober e.k. zijn de openingsuren van de Student Shop dezelfde voor alle opleidingen.

De handleiding voor een rechtstreekse aankoop in de Student Shop voor een Odisee-student vind je hier.
De handleiding voor een rechtstreekse aankoop in de Student Shop voor een KULeuven-student vind je hier.