Aankoop cursussen en handboeken - campus Brussel

Terug

Het leermateriaal (handboeken, cursussen en dergelijke) wordt verdeeld via de ‘Student Shop’ van de Standaard Boekhandel.

Bestellen

Om studiemateriaal aan te kopen in campus Brussel, heb je de keuze tussen 2 opties:

1  ONLINE BESTELLEN

De Standaard Boekhandel shop met het aanbod van academiejaar 17-18 wordt afgesloten op 10 juli 2018.
Indien je nog een cursus of boek zou willen bestellen zoals vermeld op je ECTS- fiche, kan je steeds in de campuswinkel van Standaard Boekhandel terecht.
Meer info via https://odisee.standaardstudentshop.be/

Vanaf 3 september kan je jouw cursussen en boeken bestellen voor het eerste semester 2018-2019. Je kan je persoonlijke bestelling ingeven via https://odisee.standaardstudentshop.be/.

Lees hier hoe je je bestelling plaatst:

Wie bestelt vóór 10 september zal het nieuwe semester vlot starten met zijn boeken en cursussen. Je kan jouw persoonlijk pakket dan afhalen vanaf 17 september tijdens de openingsuren van de student shop. (locatie en openingsuren zie verder). Wie later bestelt zal een mail krijgen waarin staat wanneer en waar ze hun pakket kunnen afhalen.

Bij jouw bestelling kan je enkel kiezen voor een beveiligde online betaling (met betaalkaart).

2  RECHTSTREEKSE AANKOOP IN DE STUDENT SHOP

Indien je liever cash of met Bancontact betaalt, kan je vanaf 3 september het studiemateriaal van jouw opleiding raadplegen en een persoonlijk bestelformulier opmaken en printen in de bestelmodule van Standaard Boekhandel.
Om studiemateriaal rechtstreeks te kunnen aankopen, is het noodzakelijk om een print van jouw persoonlijk bestelformulier mee te nemen als je langs gaat bij de Student Shop tijdens de campusverkoop van jouw opleiding bij de start van het academiejaar.

Lees hier hoe je je bestelformulier opmaakt:

Om een vlotte dienstverlening te kunnen garanderen is het noodzakelijk dat elke student de uren van de campusverkoop respecteert (zie verder).
Opgelet: verschillende openingsuren voor de professionele en academische opleidingen!.

Locatie

Voor de aankoop van de cursussen en handboeken kan je op campus Brussel terecht in de Student Shop van Standaard Boekhandel (gelijkvloers T'Serclaes, bereikbaar via de centrale studenteningang rechtover Mort Subite). 

Openingsuren

Verantwoordelijke

Heb je vragen of ondervind je problemen bij de aankoop van je cursussen of handboeken, dan kan je terecht bij de campusverantwoordelijke Schriftelijk Studiemateriaal: