Office management via Afstandsonderwijs - Campus Dirk Martens

Terug

Al een intakegesprek gehad?

Wat je kan opnemen in een academiejaar hangt van heel veel factoren af: je werksituatie, je gezin, je ambitie, … Daarom luisteren wij graag naar jouw specifieke situatie en stellen we een programma op maat voor. Het HAO-systeem is erg flexibel: niets moet, veel kan, jij bepaalt het tempo waarop je vooruit gaat.

Een intakegesprek is verplicht. Contacteer:

Inschrijven kan ook online

Na een intake kan je inschrijven.  Dit kan op de campus (in de zomermaanden, raadpleeg de openingsuren), maar kan ook volledig online. Meer info vind je op www.odisee.be. Navigeer in het keuzemenu bovenaan naar Inschrijven en volg de instructies. Bij de afronding van je inschrijving ontvang inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot Toledo, het elektronisch leerplatform en tot de online bestelmodule van Standaard Boekhandel.

Onthaaldag

Aan onze instelling staat de student centraal. We willen je dan ook graag persoonlijk verwelkomen tijdens onze onthaaldag. Deze onthaaldag is een unieke gelegenheid om medestudenten en docenten te leren kennen in een ontspannen en studentikoze sfeer.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. We bieden je een totaalbeeld van wat er aan vakken, leermateriaal, ICT-ondersteuning en begeleiding voorhanden is. Je vertrekt er ook met een duidelijke briefing voor de eerste opdrachten.

De startdag vindt plaats op 25 september van 16.00u tot 19.30u op de derde verdieping en is verplicht voor alle nieuwe studenten.
Het volledige programma vind je hier.

Niveautests talen

Heb je een goede voorkennis Frans, Engels, Duits of Spaans? Dan kom je misschien in aanmerking voor een vrijstelling.

Lees meer over de niveautests voor de vreemde talen, die dit jaar plaatsvinden op 9 oktober 2017. Vooraf aanmelden is verplicht. Klik door op de bovenstaande link voor meer informatie.

Kalender HAO

In de loop van de semesters voorzien we een aantal contactmomenten, die ofwel online of klassikaal verlopen. Klik door naar een overzicht van activiteiten en examenmomenten van Office Management en Medical Office Management.

Campusinfo

Meer specifieke info over de campus zoals:

  • bereikbaarheid van de campus
  • te contacteren diensten op de campus
  • gebruik en werking campuspas
  • kopiëren op de campus
  • openingsuren afdrukdienst
  • uurregeling van de lessen

vind je hier terug.